drLBeauty plasztikai sebészet

Dr. Lévay Bernadett közvetlen elérhetősége: +36-30-525 56 23

Kapcsolatfelvétel dr. Lévay Bernadettel

Adatvédelmi elvek és jogi nyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert a drLBeauty.com portál bármely oldalának megnyitásával, illetve a portálon feltüntetett e-mail cím elérésével az alábbi adatvédelmi elveket, és jogi nyilatkozatot tudomásul veszed, elfogadod és magadra nézve kötelezőnek ismered el.

Adatvédelmi elvek

A drLBeauty.com plasztikai sebészeti beavatkozásokat kínáló portált úgy alakítottuk ki, hogy minden számodra releváns információról friss tájékoztatást kaphass. Mindez csak néhány személyes adatod megadásával jöhet létre, ezért köszönjük Neked, hogy bizalmat szavazol intézményünknek. Adataid védelme különösen fontos számunkra, így nagy figyelmet fordítunk rá, hogy ezeket az információkat bizalmasan kezeljük.

Tájékoztatásképpen: személyes adatnak minősül minden olyan adat vagy kép, amely alkalmas arra, hogy ismerhetővé vagy felismerhetővé válj, ezért is, mint adatkezelők, biztosítjuk az érintett személy magánszféráját, valamint azt is, hogy illetéktelenek a személyes adatokhoz ne férjenek hozzá. Személyes adataidat kizárólag meghatározott célból, jogok gyakorlása és kötelezettségek teljesítése érdekében kezeljük. Adatkezelés során biztosítjuk az adatok pontosságát, teljességét és naprakészségét a tisztesség és törvényesség keretein belül.

  1. Kéretlen levelek (spam)

    Mi is ugyanolyan zavarónak találjuk a kéretlen reklámleveleket, így a Te hozzájárulásod nélkül mi sem fogunk számodra e-mailt küldeni.

  2. Milyen információkat gyűjtünk?

    A gyűjtött információk a következő csoportokba sorolhatóak:

    • Általad megadott információk:
      Ezeket az adatokat kapcsolattartásra, valamint akcióink, szolgáltatásaink ajánlására használjunk fel. Az adatokat a hírlevélre történő feliratkozáskor vagy annak módosításakor adtad meg, melyek pontosan a következők: név, e-mail cím, születési év, érdeklődési kör.

    • Az ajakfeltöltés nyereményjátékban általad megadott információk:
      Ezeket az adatokat a nyertesek elérésére, valamint szolgáltatásaink, honlapunk javítására használjuk fel. Az adatokat a nyereményjátékra való regisztrációval adtad meg: név, email cím, születési év, plasztikai sebészeti érdeklődési területek, a plasztikai sebészeti szolgáltatásokkal kapcsolatos szempontok, általános érdeklődési területek. A következő személyes adatokat: nevet és e-mail címet a nyereményjáték végéig megőrizzük, utána pedig töröljük.

    • Automatikusan begyűjtött információk:
      Az oldal használata során, más weboldalakhoz hasonlóan mi is automatikusan gyűjtünk bizonyos információkat, melynek célja honlapunk és szolgáltatásaink fejlesztése, valamint saját célú kutatás, illetve statisztikák készítése.  Ahhoz, hogy bizonyos adatokhoz hozzájussunk, úgynevezett "cookie"-kat használunk, mellyel azonosítani tudjuk böngésződet visszatérésed alkalmával.
      Néhány példa ezekre az információkra: a számítógéped IP címe, a böngésződ-, az operációs rendszered típusa; a mozgásaid oldalunkon belül, a weboldal címe melyről érkeztél, és a keresési kifejezések. Ezek a "cookie"-k nem köthetőek olyan információkhoz, amiből Téged azonosítani lehetne.
      A "cookie"-k letiltásával bármikor megszüntetheted az adatok begyűjtését, de az ezt megelőzően gyűjtött adatokat technikai okok miatt azonban nem lehetséges eltávolítani a rendszerből.
      Látogatásaid során "cookie"-t kaphatsz weboldalunktól, és az oldalunk látogatottságát mérő külső, független auditáló szolgáltatótól (Google Analytics).
      A mérési adatok kezeléséről a következő helyeken érhető el részletes felvilágosítás:
      Google Analytics, Google adatvédelmi elvek.
      A webszerver által automatikusan rögzített adatok 30 napig állnak rendelkezésünkre, ezt követően csak aggregált formában, látogatottsági statisztikaként tároljuk.

    • A személyes kapcsolatfelvétel során tudomásunkra jutott adatok:
      Ezeket az információkat kapcsolattartása, szolgáltatásaink javítására, valamint belső statisztikák készítésére használjuk fel.
  3. Kiadjuk-e a begyűjtött adatokat?

    Személyes adatot kizárólag az érintett személy kifejezett hozzájárulása esetén vagy törvényi felhatalmazás alapján bocsájtunk harmadik fél számára hozzáférhetővé.

  4. Törvényi irányelveink

    Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, az egyének védelméről és a személyes adatok feldolgozásáról szóló 1998 évi VI. törvény, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény.

  5. Adatok törlése

    A személyes adatok törlésre kerülnek, ha kezelésük jogellenes, továbbá az érintett személy kifejezett kérése esetén, ill. ha azt a bíróság vagy más hatóság elrendelte.

  6. Információk helyessége

    Adatkezelőként mi a nekünk megadott személyes adatokat nem ellenőrizzük. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely felhasználó e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősség-vállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.

  7. Személyes tájékoztatás

    Kezelt személyes adataidról bármikor tájékoztatást kérhetsz emailen (), kérheted azok helyesbítését, illetve - a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével - az adatbázisból való törlését.

  8. Adatvédelmi elveink változása

    Fenntartjuk a jogot, hogy a jelen adatkezelési szabályzatot egyoldalú döntéssel bármikor módosítsuk. A szolgáltatás további felhasználásával a felhasználók a megváltozott adatkezelési szabályokat tudomásul veszik, ezen túlmenően beleegyezésük kikérése nem szükséges.

Jogi nyilatkozat

A www.drLBeauty.com oldalon található tartalom, a hozzá tartozó nevek, logók, cikkek, képek, adatok, információk szerzői oltalom alá esnek, mely felhasználás és hasznosítás jogával a Jogtulajdonos rendelkezik.

A tartalom bármely módon történő felhasználása kizárólag a Jogtulajdonossal (Kislevay Kft., 1221 Budapest, Temesvári út 28.) történő előzetes írásbeli egyeztetés keretében történhet.A Jogtulajdonos jogsértés vagy jogosulatlan felhasználás esetén a szükséges jogi lépéseket megteszi, ezen belül büntetőeljárás lefolytatása végett feljelentést tesz, valamint igényét peres úton érvényesíti. A forrás és a szerző megjelölése nélküli, vagy hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, használat, átdolgozás használati, közzétételi napi díja 100.000 Ft + ÁFA tartalmi elemenként.

Intézményünk nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban, annak használatából, használatra képtelen állapotából, pontatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, rendszerhibából, általa hordozott vírusból, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében keletkeztek.

Nem tudjuk garantálni a 24 órán belüli visszajelzést technikai hiba esetén, vagy ha helytelen elérhetőségi adatok kerülnek megadásra a kapcsolatfelvételkor.

A www.drLBeauty.com anyagai tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhetnek, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.

KAPCSOLATFELVÉTEL

A kapcsolatot szakorvosunk,
dr. Lévay Bernadett veszi fel Veled!

Szakorvosunk 24 órán belül
garantáltan válaszol
az e-mailekre és SMS-ekre!

Neved:

Email címed vagy telefonszámod:

Email címed vagy telefonszámod újra:

Tárgy:

Téma:

Üzenet:

MEGTALÁLTAD?

Kérünk oszd meg velünk, ha nem találtad meg az infót, amit keresel, vagy ha valami nem tetszett. Ezzel a hozzád hasonló látogatóknak is jót tehetsz!